Skadefri ambassadør

Vi på BIK er Skadefri ambassadører!

 

SKADEFRI klubbkveld er et foredrag som er kostnadsfritt for klubb og deltakere. Foredraget tar for seg skadeforebyggende trening, hva gjør man ved akutte og kroniske skader hos yngre utøvere, belastningsstyring og hvordan man kan bruke appen til skadefri trening.

 

SKADEFRI er en del av Senter for idrettsskadeforskning, som jobber tett med et stort tverrfaglig forskningsmiljø og særidrettsforbund, med både idrettsfaglig og medisinsk kompetanse. Formålet til Skadefri er å forebygge skader og andre helseproblemer relatert til idrett, med fokus på risikofaktorer, skademekanismer og skadeforebyggende tiltak.

 

Klubbkvelden er primært for trenere(men vi kan tilpasse), samt foreldre som er aktive i klubben og ivrige utøvere over 15 år (innholdet blir ofte vanskelig for utøvere under 15 år). En miks av ulike idretter, alderskull ved en klubbkveld går også fint. Ved ønske om en potensiell klubbkveld må dere stille med eget lokal som helst har tilgang til et større areal/gymsal for gjennomgang av Skadefri appen.

 

Lenke til Skadefri sin side:
https://www.skadefri.no/

 

Skulle dette være interesserende er det bare å ta kontakt!

post@bik.no

  • Vår Skadefri ambassadør Karoline hos Sædalen IL februar 2023.