Om Bergen Idrettsklinikk

Bergen idrettsklinikk ble startet 2013 av Arild Solheim og Håvard Breistein for å dekke det økende behovet for kvalitetssikret rehabilitering, idrettsmedisin og tett oppfølgning. De praktiserte i flere år fra sine kontorer på Fantoft, men til slutt måtte de utvide tilbudet for å kunne hjelpe enda flere. BIK slo seg derfor sammen med Moment trening og kompetanse på Nordås. Med 1000kvm areal og enda bedre treningsfasiliteter blir hjelpen BIK kan tilby bedre enn noen gang. Samtidig tar vi godt vare på våre medlemmer som trener med oss eller på egenhånd.

Treningssenteret er blitt et sted for trygg trening, godt utstyr, topp kompetanse og et fantastisk miljø av mennesker som bygger hverandre opp i hverdagen.

Håvard Breistein

Håvard Breistein er fysioterapeut og kurs/ foredragsholder med erfaring fra egen klinikk de siste 20 årene. Opptatt av aktiv rehabilitering, og er kurset i blant annet Neurac og IMS. Erfaring både fra toppidrett og hverdagskrigerne.

Han har lang erfaring innen trening, 30 år som instruktør ved ulike treningssentre, der han har hatt kurs og timer i alt fra zumba til kampsport. Han har undervist ved PT-utdanningen til GoStudy, vært fagansvarlig hos Moves of Norway m.m.

Håvard har sammen med Arild utviklet og drevet Activ Rehab. De var blant de første i Bergen til å tilby bedriftsrettet trening og rehabilitering, i tillegg til Pausegym, Frisktrening og kursing av bedriften sine egne trimveiledere.

E-post: havard@bik.no
Tel: 92 09 82 34
Timebooking

Arild Solheim

Fysioterapeut Arild Solheim har tidligere drive Active Rehab og Redcord Clinic i Bergen, og har hatt mye fokus på trening og rehabilitering både i bedrift og klinikk.

Var tidligere medisinsk ansvarleg for FK Fyllingsdalen (tidl. Løv-Ham) sitt a-lag i fotball i Adeccoligaen, og var engasjert der i 7 år. Har hatt oppfølging med alpintlandslaget for kvinner og individuell oppfølging av eliteutøvere innen fotball, friidrett, handball mm.

Er no involvert i oppfølgingen til Bergen Turn. Var selv aktiv med friidrett i ein lang periode og løp så fort han kunne en runde rundt banen!

E-post: arild@bik.no
Timebooking

Daniel Kronheim

Etter flere års med sykdom (IBS) fant Daniel ut hvor viktig, motiverende og helsefremmende det er med fysisk aktivitet. Kroppen ble sterkere og psyken fulgte etter. Kosthold og trening ble Daniels nye liv og han ønsket deretter å hjelpe andre og ikke bare seg selv. Han utdannet seg derfor til Personlig Trener gjennom GoStudy og Høyskolen i Nesna, og ønsker å hjelpe deg med å bli den sterkeste versjonen av deg selv, både i kropp og sinn.

Daniel elsker å tilrettelegge trening, alle er forskjellige! Nye utfordringer tas med et stort smil! Er ønsket å gå ned i fettprosent, opp i muskelmasse, bli sterkere eller øke din prestasjonsevne i hverdagen? Daniel jobber sammen med deg for å finne realistiske mål innen trening og kosthold.
Er du klar for og gå utenfor komfortsonen og bli den sterkeste versjonen av deg selv?

E-post: daniel@bik.no
Tel: 47 95 19 48
I tillegg til PT utdannelsen fra Nord Universitet har Daniel har også gjennomført følgende kurs:

Ernæring og trening for fettforbrenning basert på forskningsbasert kunnskap
Makronæringsstoffer
Balanse mellom kost og trening
Regulering av energiforbruk
Styrketrening for fettforbrenning
Styrketrening for øking av 1 rep max (1RM)

Rocktape - FMT + performance teip
Øking av mobilitet
Stabilitetsteip
Idrettsteiping for beste ytelse i sport
Redusering av enkelte smerter under huden

TRX Kurs (slynge)
TRX – Mobility
TRX – Group
TRX – FBW
TRX – Core

MTT - Muskel massasje
Mobilitet
Massasje
Bevegelses testing
Økt prestasjon i muskelkjeder
Timebooking

Alexander Trabelsi

Alexander er en Personlig Trener og Coach med over 8 års erfaring og flere tusen leverte PT timer.

Hans lidenskap er styrketrening og kosthold, og hvordan man kombinerer dette for å bedre helsen og prestere optimalt.

Han har god erfaring med forskjellige målsettinger som blant annet øke styrke, ned i vekt, endring av kroppssammensetning.

Han har grunnutdannelse fra AFPT samt mange kurs via SATS Academy.

Kurs: 

Personlig Trener AFPT

J3 University Applied Hypertrophy

Precision Nutrition Level 1
Timebooking

Emily Søreide

Utdanning:
Personlig trener
Kostholdsveileder
Bachelor i fysioterapi

Relevante kurs:
Idrettsmedisin grunnkurs trinn 1
Nålebehandling

Før oppstart hos BIK har Emily blant annet arbeidet som fysioterapeut ved ortopedisk avdeling på Haukeland universitetssjukehus, samt ved rehab-avdelingen på Fyllingsdalen behandlingssenter. Her har hun opparbeidet erfaring i møte med voksne og eldre med ulike muskel-/skjelettplager og sykdommer, samt opptrening i forkant og etterkant av operasjon.

I tillegg til å jobbe som fysioterapeut, har Emily jobbet som personlig trener siden 2015. Her har hun arbeidet med kunder i alle aldre, med ulike utgangspunkt og mål. Hun er særlig interessert i styrketrening for økt styrke og muskelmasse.

Emily tilbyr rehabilitering etter skade/operasjon og/eller trening- og kostholdsveiledning. Hun har et stort forebyggende fokus i sin behandling, og er opptatt av at en skal oppleve bedring, mestring og forståelse for plagene sine. Målet med behandlingen er smertelindring, forebygge smerter/plager, styrke kroppen før/etter skade/operasjon, samt fremme god funksjon og helse.
Timebooking

Siv Anita Myklebust

Siv Anita er fysioterapeut med bachelor i idrett. Hun er opptatt av å legge til rette for mestring og glede i bevegelse og har en aktiv tilnærming i sine behandlinger og treningsoppfølginger. Selv har hun drevet med friidrett, håndball, volleyball og i senere tid crossfit.

Før oppstart hos BIK jobbet hun i spesialisthelsetjenesten og har med seg erfaringer innen muskel-/skjelettplager, arbeidsrettet rehabilitering, samt nevrologiske og ortopediske problemstillinger primært hos barn og unge.

Siv Anita hjelper deg i rehabilitering etter skade og/eller om du ønsker veiledning i funksjonell trening både på og utenfor idrettsbanen. Målet hennes er at du skal føle deg ivaretatt, oppnå fremgang og ha en kropp som spiller på lag. Sammen utarbeider dere en individuell tilpasset plan for å nå dine mål.

Tilbyr i tillegg Personlig Trener-oppfølging, og kan som ambassadør for Skadefri bookes for foredrag om skadeforebyggende trening.

Kurs o.l:
– Idrettsmedisinsk grunnkurs 1
– Kurs i dry needling
– Skadefri ambassadør

Timebooking

Trygve Mjelde

Trygve Feidje Mjelde er fysioterapeut, med lang erfaring fra idrett som utøvar, trener og behandler. Han har alltid eit ønske om å løfte prestasjoner og funksjon – uavhengig om det er på idrettsbanen eller i hverdagen. En aktiv tilnærming til trening, skadeforebygging og rehabilitering er noe Trygve brenner for.

Han har vært tilknyttet Fana Fotball, og følger nå opp utøvere på høyt nivå i ulike idretter. I klinikken arbeider han med pasienter og utøvere i alle aldre, og har blant annet god erfaring med treningsplanlegging, kartlegging av løpsteknikk og testing av laktatprofil. Trygve er selv aktiv mellom- og langdistanseløper, og har topp 10-plassering i NM.

Trygve er en del av behandlernettverket til Idrettens Helsesenter, og du kan bruke forsikring via Idrettens skadetelefon hos han. Han har også dekning ved bruk av helseforsikring via de fleste forsikringsselskap.

E-post: trygve@bik.no
Tel: 47 66 40 08
Timebooking

Karoline Harnes Mongstad

Karoline er autorisert fysioterapeut, naprapat og personlig trener. Hun er utdannet naprapat gjennom en 4-årig utdannelse på Naprapathøyskolen i Stockholm, i tillegg til en bachelor i fysioterapi fra Høgskolen på Vestlandet.

Hun har erfaring innen muskel- og skjelettplager, nevrologi, barn-og unge, samt idrettsrelaterte skader. Karoline jobber også med utøvere innen flere idretter og idrettslag. Karoline har selv vært aktiv fotballspiller i 15år og er i dag aktiv løper med topp 10-plassering i NM. Hun er spesielt interessert i rehabilitering, treningsplanlegging og testing, bl.a laktatprofil.

Kommunikasjon og kunnskapsformidling på en enkel måte er noe Karoline legger stor vekt på. Du kan forvente god oppfølging av dine plager både med behandling og øvelser, uansett om du er idrettsutøver eller ønsker å fungere i hverdagen. Karoline er også skadefriambassadør og en del av behandlernettverket til Idrettens Helsesenter.

Du kan bruke forsikring via Idrettens skadetelefon hos henne. Hun har også dekning ved bruk av helseforsikring via de fleste forsikringsselskap.

Som din trener vil Karoline lage en god og målrettet plan, som er skreddersydd til din kropp. Du kan forvente en gøy og variert trening, med litt drahjelp når du trenger det!


Utdannelse

Naprapat fra Naprapathøyskolen i Stockholm (4-årig)
EHFA Sertifisert personlig trener
Bachelor i fysioterapi
Timebooking

Kristoffer Marcelina Refsdal

Kristoffer er en fysioterapeut med bred erfaring innenfor ulike idretter. Han driver selv aktivt med fotball og freeski.

Han har alltid et ønske om å optimalisere og utfordre pasienter og utøvere gjennom aktiv tilnærming for å bedre funksjon for hverdagsaktivitet og idrett på høyt nivå. Utdanningen sin har han fra Saxion i Nederland, og har kurs innenfor Mulligan (mobilisation with movement), Ortopedisk Medisin og Aktiv Artrose.

Han er tilknyttet Olympiatoppen Vest, og følger opp ulike idretter på høyt nivå. Til daglig jobber han med teknikk og motorikk ved Toppidrettsgymnas, og følger opp utøvere i paraidrett.

Kristoffer er tilknyttet de fleste helseforsikringer og forsikringsselskap.

Ta kontakt for timebestilling.

E-post: kristoffer@bik.no
Tel: 40 07 72 29
Timebooking
© 2024 Bergen Idrettsklinikk
Org.nr:  990 800 839
Utviklet av: