TORI – MUSKELBYGGING ER OGSÅ FOR DAMER!

Moment er er treningssenter helt utenom det vanlige. Jeg har vært innom en del sentere i min tid, men har fort mistet motivasjon.. På Moment har jeg nå trent flere ganger i uken i 3 år og er i mitt livs beste form! Vi har et fantastisk miljø der alle hilser på hverandre, uansett alder og treningsmål.
Vi som trener der ler mye og oppmuntrer hverandre, det er alltid en god stemning og kjekt å gå på trening, selv om dagsformen ikke alltid er like god. Dørstokk milen min forsvant ganske raskt for å si det sånn! Det at de ansatte har et så høyt kompetansenivå er særdeles betryggende, jeg har selv måttet innom fysioterapi og fått nåler når kroppen har streiket innimellom.

Man føler seg aldri alene, og det er en usminket og avslappende stemning. Her treffer man mennesker som motiverer, er rå kule atleter, men likevel helt nedpå jorden og det er kjekt for oss litt mer hobby mosjonister med diverse skavanker. Hadde jeg ikke tilfeldigvis blitt introdusert for Moment og spesielt PT Daniel, så hadde jeg aldri klart å nå mine mål. Jeg hadde vondt overalt og var kjempe tynn.. Har gått opp 10 kilo i muskler! Er blitt så å si smertefri. Er like smal om livet, rå sterk og fått sprette rumpe! Ikke så verst i en alder av 53 år.

Jeg vil også ta med at utstyret de har er til de grader proft! Og så er det kjekt at man kan trene når som helst. 17. Mai for eksempel? Og første juledag når alle andre har stengt. Litt badstu på nyttårsaften, før litt festiviteter, var heller ikke dumt:)
Jeg anbefaler Moment på det varmeste❤️

– Tori Melkild Karlsen