TONE – DØRSTOKKMILEN OG TRENINGSGLEDE!

Etter to år med treningsforbud grunnet sykdom, startet jeg i februar opp med å trene med Daniel igjen. Det føltes trygt å starte opp treningen med Daniel og jeg har fra første økt, stolt på han. Daniel er en PT som har tatt utfordringene mine med sykdommen på alvor. Samtidig klarer han å utfordre og motivere meg til stadig å nå nye mål på veien mot en friskere hverdag. På tunge dager er han god til å motivere meg og gir meg treningsglede gjennom et variert utvalg av øvelser, tilpasset meg. Videre er han også god til å begrense meg slik at jeg ikke overbelaster meg. Noen dager er dørstokkmilen lang, men jeg vet at jeg alltid blir møtt av en strålende opplagt Daniel så da blir det lettere å ta med seg joggeskoene og komme ut døren.

Etter trening med Daniel er jeg alltid passelig mør, men går ut døren på Moment med et smil. Jeg kan derfor anbefale på det varmeste å booke timer med Daniel på Moment.

–  Mvh Tone Berge Fjørtoft