SOPHIE – REHABILITERING MOT MARATON

Jeg vred kneet i fjor sommer da jeg spilte tennis og MR viste at menisken var skadet. Jeg fikk valget mellom operasjon eller å forsøke å trene opp kneet.

Karoline Harnes ble kontaktet for jeg hadde gått til behandling hos henne før, samt at jeg visste at hun gjennomgikk lignende opptrening pga korsbåndskade.

Jeg har gjennomført 8 PT timer med henne hvor vi har arbeidet systematisk med øvelser for å styrke muskulaturen rundt knærne. Treningsprogrammet har Karoline skreddersydd for meg og jeg har gradvis økt vekt og intensitet. Treningsopplegget har vært særdeles vellykket, og jeg har nå ikke behov for operasjon.  Jeg har i etterkant av opptreningen med Karoline deltatt på mange løp (blant annet Bergen fjellmaraton) og har spilt både bandy, fotball og tennis.

Karoline har mye kunnskap, kan faget sitt, er profesjonell og har et behagelig vesen som gjør at man slapper av i hennes nærvær. Det er gøy og inspirerende å trene sammen med henne, jeg har lært mye og kan virkelig anbefale henne både som PT og Naprapat.

– Sophie, 49år