SOLSKINNSHISTORIEN!

Jeg har en liten «solskinnshistorie» jeg gjerne vil dele, og som viser at ting nytter.
I mitt tilfelle er det takket være PT Trygve som med sin faglige kompetanse innen fysioterapi og fantastiske engasjement, inspirerte meg til selv å yte maksimalt. Etter vel ett og et halvt år under hans vennlige, men harde disiplin,
er det jeg trodde var umulig, blitt mulig. Utgangspunktet for meg var ikke det beste. Etter en hendelse i barndommen, fikk den ene foten en betydelig skade. Det har ikke hindret meg i enkle daglige gjøremål eller å være i full jobb. Begrensningene skaden medførte gjorde at jeg måtte gi avkall på mye i fritiden, som jeg ellers skulle ønske jeg var i stand til. Blant annet er jeg svært glad i storbyferier, noe som var vanskelig å gjennomføre.

Jeg skulle bli godt voksen og om mulig enda svakere i foten før jeg en dag bestemte meg for å prøve noe jeg aldri hadde gjort, nemlig en personlig trener. Jeg oppsøkte Moment Trening- og Kompetansesenter. Jeg var så heldig å få Trygve til min personlige trener. Jeg følte umiddelbart tillit til ham. Han virket genuint interessert i mitt tilfelle, og jeg var fra første stund innstilt på å yte mitt beste og samarbeide. I dag vel ett og et halvt år senere, er jeg så god som ny. Jeg kan nå invitere hvem som helst på byvandring.

For meg er dette nesten som et mirakel. Uten Trygve sin faglige styrke og hans pågangsmot, ville dette ikke vært mulig!

Takk til Trygve fra BIK og Moment Treningssenter!

– Anne-Marie