ROBERT 56 ÅR – MOTIVASJON FOR HELSEN

«Jeg heter Robert, jeg er 56 år gammel og var relativt atletisk da jeg var ung. Grunnet at jeg jobber mest på kontoret, leitet jeg etter en måte å opprettholde helsen min på med fysisk trening og å forbedre kondisjonen min. På Moment Treningssenter i Rådal fant jeg et sportstudio perfekt for meg.

Jeg bestilte Kristin som min personlige trener for å hjelpe meg for å komme i gang. I begynnelsen spurte Kristin alle nødvendige fakta om helse, mulige sykdommer eller svekkelser, kostholdet mitt og mine personlige mål, for å kunne utvikle en individuell treningsplan for meg. Hun fant da en god balanse mellom styrketrening for rygg, bryst, magemuskler og utholdenhetstrening.

 

Kristin forklarte meg i detalj hver øvelse på de forskjellige maskinene og sørget for at jeg utførte riktig holdning og muskelspenning. For meg var det viktig å bli kjent med øvelsene og utstyret veldig detaljert for å kunne trene meg selv senere ordentlig. Kristin har veldig god kunnskap for å forklare meg nøyaktig hvilken effekt de enkelte øvelsene har på de forskjellige musklene. Jeg setter stort pris på Kristins pågangsmot og oppmuntrende måte å motivere meg på under øvelsene.

 

På de 8 ukene Kristin har trent og veiledet meg i 10 bookede PT-timer, har jeg lagt merke til en betydelig forbedring i tilstanden min. Takket være Kristin er jeg veldig motivert og går på trening 2-3 ganger i uken. Jeg anbefaler alle som vil begynne eller som kommer tilbake til trening, å bestille en personlig trener for en god oppstart. Hvis jeg trenger hjelp for å lære nye øvelser kan jeg alltid bestille en ekstra PT-time.

Jeg kan absolutt anbefale Kristin til alle som søker en motiverende, kompetent og snill personlig trener.»

 

Robert, 56 år.