ODD- 83 ÅR – STYRKETRENING

«Etter å ha gjennomgått kirurgisk behandling i to omganger for et par år siden, ble det klart at jeg trengte hjelp til å komme til hektene igjen. Nå er jeg så heldig at Moment holder til i samme bygg som min fastlege. Etter att min kjære hadde hatt kontakt med Moment var det fristende å prøve deres opplegg for styrketrening. Gammel som jeg er (83 år) ville det kanskje være trygt å forelegge prosjektet til Moment for fastlegen. Han var enig i opplegget så lenge det ikke medførte «tunge markløft» som han sa.

Styrketrening gir de beste resultater for eldre personer, sa han, så da var det bre å komme i gang.

På Moment fikk jeg den beste mottakelse. Jeg har hatt i alt tre PT-er. Daniel er den siste, og den som jeg har trent med lengst. Vi har valgt et opplegg med 3 ganger i uken, med assistanse en gang hver annen uke og med egen innsats de øvrige dagene. Det er greit og ha et program, så agendaen for dagen er klar. TRX (slynge), frivekter, maskiner, balansepute og litt fotball innimellom har gjort treningene utfordrende og morsomme.

Daniels klare instruksjon har etter min mening gjort dette mulig.

Daniel utarbeider skriftlig øvelser og annen oppfølging, noe som gir en god fremgang og hjelper meg med hukommelsen. Står det på programmet at jeg skal løfte 20kg x10, ja da skal jeg løfte 20kg x10, for her skal det bare gå framover! Vi har ikke hatt noen skader underveis og jeg anbefaler gjerne Daniels opplegg og treningen hos Moment på alle måter.»

-Odd Rønnestad