NINA – MER ENERGI, MINDRE «VONDTER»

Til jul fikk jeg akkurat det jeg ønsket meg: Nye PT-timer med Daniel.

Kanskje ikke helt tilfeldig at dette var en gave fra min kjære… Etter en høst med utrolig kyndig veiledning har jeg fått mer energi, bedre humør, mindre «vondter» (ja, jeg er i den alderen) og stor motivasjon til å trene mer! Mitt treningsmål er ikke Bikinikroppen 2016, men Hverdagskroppen fra nå og ut. For meg er det den kroppen som elsker å sparke fotball med guttungen eller å gå lange turer sammen med min datter som rir, den som både tåler snømåking på hytta og altfor lange dager på kontoret. For et halvt år siden var dette ikke selvfølgeligheter for meg.

Daniel; jeg er utrolig imponert over alt du kan om kropp og helse og er evig takknemlig for at du fikk meg ut av gjørma! Og nå vet jeg at det ikke skal være kjempevondt å ta knebøy :)

Godt nytt trenings-år!