Åpningstider mandag til fredag 08.00 - 17.00

45 12 40 00 | Følg oss

Om Bergen Idrettsklinikk

Bergen Idrettsklinikk vart etablert sommaren 2009 som eit resultat av aukande etterspurnad etter kompetanse på idrettsmedisinsk behandling og oppfølging i Bergen og omegn.
Vår erfaring er at det har vore eit stort behov, og manglande tilbod, på å få stilt diagnoser og kome i gong med behandling, rettleiing og oppfølging i etterkant av både akutte- og kroniske skader.

Me har òg lang og god kompetanse på oppfølging av bekkenrelaterte plager, korsryggssmerter og skulderproblem. Vårt mål er at me skal hjelpe deg til å kome raskare i gong med den aktiviteten du ynskjer å halde på med - smertefri. Du finner oss i Fana bydel, Søråsbrotet 9 - 5235 Rådal.

Fysioterapeut Arild Solheim. Foto.

Arild Solheim, fysioterapeut og prestasjonsfremjar

Fysioterapeut Arild Solheim har tidlegare drive Active Rehab og Redcord Clinic i Bergen, og har hatt mykje fokus på trening og rehabilitering både i bedrift og klinikk.
Er fysioterapeut, og var tidlegare medisinsk ansvarleg for FK Fyllingsdalen (tidl. Løv-Ham) sitt a-lag i fotball i Adeccoligaen, og var engasjert der i 7 år. Har hatt oppfølging med alpintlandslaget for kvinner og individuell oppfølging av eliteutøvarar innan fotball, friidrett, handball mm. Er no involvert i oppfølginga kring Bergen Turn. Var sjølv aktiv med friidrett i ein lang periode og sprang så fort han kunne ein runde rundt bana.
47 82 35 32 Denne e-postadressa er beskytta mot program som samlar e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne sjå den.

Fysioterapeut Håvard Breistein. Foto.

Håvard Breistein, fysioterapeut og prestasjonsfremjar

Håvard Breistein er fysioterapeut og kurs/ føredragsholdar med erfaring frå eigen klinikk dei siste 10 år. Oppteken av aktiv rehabilitering, og er kursa i både Neurac og IMS.
Han har lang røynsle innan trening, 20 år som instruktør ved ulike treningssentre, og er for tida fagansvarlig og kurshaldar ved instruktørutdanninga ved Krønsj treningssenter i Oslo.
Håvard har saman med Arild utvikla og drevet Activ Rehab, der dei var blant de fyrste i Bergen til å tilby bedriftsretta trening og rehabilitering, i tillegg til Pausegym, Frisktrening og kursing av bedrifta sine eigne trimveiledere.
92 09 82 34 Denne e-postadressa er beskytta mot program som samlar e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne sjå den.

fysioterapeut Andreas Byrhagen. Foto.

Andreas Byrhagen, fysioterapeut og prestasjonsfremjar

Andreas Byrhagen er fysioterapeut og utdanna i Odense, Danmark. Her har han også teke ei vidareutdaning innan idrettsfysioterapi. Har dei siste 6 åra vore engasjert på ein Idrettsklinikk i Odense, men også vore medisinsk ansvarleg på GOG herre håndballag i eliteserien i Danmark i 4 år. Har også vore tilknytta Ollerup Gymnastikhøjskole og drevet med test, trening og prestasjonsfremming på gymnastar. Er spesielt oppteken av unge idrettsutøvarar og test, trening og rehabilitering av desse. Andreas legg stor vekt på aktiv rehabilitering, men driv også med nålebehandlingar, trykkbølgebehandlingar og taping/kinesiotaping.
45 10 56 96 Denne e-postadressa er beskytta mot program som samlar e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne sjå den.

Bergen Idrettsklinikk

Søråsbrotet 9 - 5235 Rådal
Telefon: 45 12 40 00
Åpningstider mandag - fredag 08.00 - 17.00
E-post: post@bik.no

Admin