Åpningstider mandag til fredag 08.00 - 17.00

45 12 40 00 | Følg oss

Om Bergen Idrettsklinikk

Bergen Idrettsklinikk vart etablert sommaren 2009 som eit resultat av aukande etterspurnad etter kompetanse på idrettsmedisinsk behandling og oppfølging i Bergen og omegn.
Vår erfaring er at det har vore eit stort behov, og manglande tilbod, på å få stilt diagnoser og kome i gong med behandling, rettleiing og oppfølging i etterkant av både akutte- og kroniske skader.

Me har òg lang og god kompetanse på oppfølging av bekkenrelaterte plager, korsryggssmerter og skulderproblem. Vårt mål er at me skal hjelpe deg til å kome raskare i gong med den aktiviteten du ynskjer å halde på med - smertefri. Du finner oss i Fana bydel, Søråsbrotet 9 - 5235 Rådal.

Fysioterapeut Arild Solheim. Foto.

Arild Solheim, fysioterapeut og prestasjonsfremjar

Fysioterapeut Arild Solheim har tidlegare drive Active Rehab og Redcord Clinic i Bergen, og har hatt mykje fokus på trening og rehabilitering både i bedrift og klinikk.
Er fysioterapeut, og var tidlegare medisinsk ansvarleg for FK Fyllingsdalen (tidl. Løv-Ham) sitt a-lag i fotball i Adeccoligaen, og var engasjert der i 7 år. Har hatt oppfølging med alpintlandslaget for kvinner og individuell oppfølging av eliteutøvarar innan fotball, friidrett, handball mm. Er no involvert i oppfølginga kring Bergen Turn. Var sjølv aktiv med friidrett i ein lang periode og sprang så fort han kunne ein runde rundt bana.
47 82 35 32 Denne e-postadressa er beskytta mot program som samlar e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne sjå den.

Fysioterapeut Håvard Breistein. Foto.

Håvard Breistein, fysioterapeut og prestasjonsfremjar

Håvard Breistein er fysioterapeut og kurs/ føredragsholdar med erfaring frå eigen klinikk dei siste 10 år. Oppteken av aktiv rehabilitering, og er kursa i både Neurac og IMS.
Han har lang røynsle innan trening, 20 år som instruktør ved ulike treningssentre, og er for tida fagansvarlig og kurshaldar ved instruktørutdanninga ved Krønsj treningssenter i Oslo.
Håvard har saman med Arild utvikla og drevet Activ Rehab, der dei var blant de fyrste i Bergen til å tilby bedriftsretta trening og rehabilitering, i tillegg til Pausegym, Frisktrening og kursing av bedrifta sine eigne trimveiledere.
92 09 82 34 Denne e-postadressa er beskytta mot program som samlar e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne sjå den.

fysioterapeut Ingvild Kåshagen. Foto.

Ingvild Kåshagen, fysioterapeut og prestasjonsfremjar

...  Denne e-postadressa er beskytta mot program som samlar e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne sjå den.

fysioterapeut Trygve Feidje Mjelde. Foto.

Trygve Feidje Mjelde, fysioterapeut og prestasjonsfremjar

...  Denne e-postadressa er beskytta mot program som samlar e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne sjå den.

Bergen Idrettsklinikk

Søråsbrotet 9 - 5235 Rådal
Telefon: 45 12 40 00
Åpningstider mandag - fredag 08.00 - 17.00
E-post: post@bik.no

Admin