DET ULTIMATE SAMARBEIDET!

For en mann som alltid har likt å trene, men med en betydelig mangel på gjennomføringsevne, kom tallene 38år og 132kg som et sjokk. Som mangeårig offshorearbeider med tungt fysisk arbeid ble overgangen til mer kontorbasert jobbing et sakte men sikkert fysisk forfall.

Jeg måtte strekke ut en utrent og overvektig hånd til noen som hadde peiling på kropp, trening og motivasjon.

Det ble for meg et naturlig valg å spørre Kristin om hjelp, grunnet Kristins engasjement og pågangsmot.

Kristin testet meg virkelig den første økta vi hadde sammen, for å finne både det fysiske og det absolutt like viktige psykiske startpunktet mitt.

Etter en god samtale rundt mine kostholdsplaner og generelle fysiske aktivitet, ble et spesialsydd treningsopplegg satt sammen med meg som hovedfokus.

Oppfølgingen fra Kristin føltes nær og personlig, uten at det ble  ”masete”. Jeg fikk raskt inntrykk av at hun brydde seg om min fremgang og progresjon, og hver gang jeg kjente på mestringsfølelse, var hun oppriktig glad på mine vegne.

Etter endt periode med Kristin hadde jeg blant annet:

  • 10 kg i vektnedgang
  • Mistet 10 cm rundt mage
  • Økt bevissthet på kosthold
  • Og som en kuriosa til slutt, en økning på 80kg! I markløft

Jeg hadde valgt Kristin Furset til å trene meg igjen uten å heve et øyebryn… Etter Kristin flyttet seg selv og sin virke til Bergen, fikk min kone lagd et armbånd til meg for å holde på motivasjonen min. Forkortelsen står selvfølgelig for: ”What Would Kristin Furset Do?”

-Sindre