ANNY – STYRKETRENING MED ME.

Da jeg begynte å trene ved Moment hadde jeg svært lite energi. Hadde vært inaktiv i 15 år år grunnet sykdom(myalgisk encefalopati). Var skeptisk til om dette var mulig for meg å begynne å trene i det hele tatt.

Men så møtte jeg Daniel, og alt endret seg. Han har mye kunnskap om kropp, trening og kosthold som han deler raust med meg. Mine helseutfordringer har jeg, men på grunn av tålmodighet og hensyn har det vært en markant framgang av styrke. Treningen har blitt skreddersydd til mine behov, og har ikke blitt presset mer enn kroppen min tåler. Daniel er alltid smilende og imøtekommende og inspirerer med sin oppmuntring og tålmodighet.

Nå har jeg lært litt mer kroppen å kjenne, og styrke samt kondisjon har blitt mye bedre.

Jeg kan anbefale Daniel som trener på det varmeste.

-Anny Dalfors